Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

ΝΤΟΝΑΤΣ

             
                           
ΥΛΙΚΑ : 1 ΚΟΥΠΑ ΓΑΛΑ
                2 ΚΟΥΠΕΣ ΦΑΡΙΝΑΠ
                1 ΠΑΤΑΤΑ ΜΙΚΡΗ
                4 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΖΑΧΑΡΗ
                2 ΚΟΥΤ. ΣΟΥΠΑΣ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ
                ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ : ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ  ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ          
                       ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ
                       ΓΙΑ 5-8 ΛΕΠΤΑ. ΤΗΝ ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ      
                       ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΙ          
                       ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ , ΤΟ ΑΛΑΤΙ , ΤΟ ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ (ΑΝ
                       ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ), ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ
                       ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ . ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΑΙ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ  ΚΟΒΟΥΜΕ
                       ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΠΑΚΙ ΑΠΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
                       ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ. ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ.
                       ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΩΜΕΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η' ΓΙΑ
                       ΑΛΜΥΡΑ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ  .    

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΛΥΚΑΚΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή