Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΨΑΡΙ ΚΡΕΜΜΥΔΑΤΟ

ΥΛΙΚΑ: 2 ψάρια παγκάσιους για κάθε άτομο
              2 κρεμμύδια μεγάλα για κάθε ψάρι
              Λίγο λάδι
              Αλάτι-πιπέρι
              Μαιντανό ή άνιθο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες και τα τσιγαρίζουμε σε μια κατσαρόλα με λάδι προσθέτοντας νερό κάθε τόσο για βράσουν και να μαλακώσουν χωρίς να καούν. Όταν μαλακώσουν πολύ τα κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μαιντανό ή άνιθο. Στο μεταξύ έχουμε αλατοπιπερώσει τα ψάρια και σε ένα ταψί στρώνουμε τα κρεμμύδια και τα απλώνουμε να σε όλο το ταψί και από πάνω τοποθετούμε τα ψάρια. Προσθέτουμε λίγο λάδι και λεμόνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-220 βαθμούς μέχρι να ξανθίνουν λίγο τα ψάρια ,περίπου 30΄.
Είναι ένα πολύ νόστιμο, ελαφρύ και γρήγορο φαγητό που θα το λατρέψετε!!!!
                                                                                      ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου